FEDERATION INTERNATIONALE DES CLUBS DE MOTORHOMES
F.I.C.M. aisbl -IFMC npmio
Site Internet: www.ficm-aisbl.eu
Président: Claude Guet

FICM

Estimats amics:

D'aquí a unes setmanes, podreu fer la inscripció per a la nostra pròxima cita internacional, el 43 EUROCC de la F.I.C.M. organitzat per el “Lleure Camper Club Catalunya” del 12 al 17 de Maig 2020 a AMPOSTA i la prolongació del 18 al 24 de Maig 2020.

El Club Espanyol ha acceptat re-emplaçar a curt termini i a organitzar en menys de 8 mesos aquesta trobada tan important i essencial per a la nostra Federació i per a tots vosaltres, estic segur.

Aquesta trobada és l'únic organitzat a Europa per un Club i els seus voluntaris per als socis de 10 països diferents.

És un gran aparador per a tots els altres afeccionats i les autoritats.

Les inscripcions podran fer-se a partir del 2 de Gener 2020.

Hem de ser el més nombrós possible perquè és la nostra força de representació davant els diferents organismes internacionals.

Des de fa gairebé 1 any, tinc l'honor de ser el vostre President, l'equip constituït en Marina de Carrara està treballant i malgrat els problemes de la vida, anem cap endavant amb diversos dossiers, un d'ells d'obertura amb les Institucions Europees i l'estudi de l'obertura de la nostra Federació als afeccionats individuals.

Espero poder donar-los bones notícies en la nostra pròxima Assemblea General a AMPOSTA durant el 43 EUROCC, venir a veure'ns.

Aquesta carta informativa els arriba abans de les grans sortides per a alguns de vosaltres per a l'hivern, als quals es van, als quals es queden, prendre les vostres disposicions per a la inscripció al 43 EUROCC de la F.I.C.M.

Tot l'equip del Consell d'Administració els desitja unes Bones festes de Cap d'any.

Claude Guet
President